Egyedi tervezésű munkafüzetből tanulhatsz velem!

Ebből az egyedi tervezésű munkafüzetből tanulhatsz velem!

Nézzük hogyan épül fel a tanfolyam!

A tanfolyam teljesen online, a saját otthonod kényelméből tudsz tanulni. Zárt videós linken, és elő Skype csoporton keresztül zajlik az oktatás, tehát ha külföldön élsz, akkor is megszerezheted ezt a tudást magyarul.  Az oktatás maga a következőképpen zajlik: A tanfolyam kezdetekor zárt videós anyagokat kapsz, amit a saját tempódban dolgozhatsz fel, majd az első élő Skype oktatás alkalmával átbeszéljük a kérdéseiteket. Az élő oktatást is mindig rögzítem, tehát ha véletlenül nem tudsz jelen lenni, akkor visszanézheted az előadást, akkor amikor Neked megfelelő.

A tanfolyami anyag mellett a zárt Facebook csoportban örökös tagságot biztosítok, amiben folyamatosan töltök fel oktató videókat a témában.
Az első kész ciklusnaplód után egyénileg konzultálunk (online), amiben kielemezzük a naplódat és átbeszéljük a kérdéseidet, ezután még két ciklusban segítelek! (Tehát összesen három ciklusnaplóban segítelek, mert ennyi idő után már biztos szokott lenni a tanult tudás)

A tanfolyam tematikája:

 

Az online tanfolyami felületen a kezdési időponttól elérhetőek. Az első és a második alkalmat követő csütörtökön közösen dolgozzuk fel a tanultak anyagát, élő-online Skype csoportban, ami szintén visszanézhető.

A tanfolyamhoz a videós tudásanyagon, és élő bejelentkezéseken kívül jár még:

Egyéni konzultáció az első kész ciklusnaplódat követően (ez bármikor lehet, a Te saját tempódban haladva)

Egyedi tervezésű munkafüzet ábrákkal, és az összes szabállyal, ciklusnaplókkal (ezt online küldöm, de igény esetén postázom +5,000Ft-os díjért Európán belül)

PDF leckék, ellenőrző kérdések

Örökös zárt Facebook csoport tagság (plussz érdekes oktató videókkal, hogy folyamatosan fejlődhess)

A tanfolyam limitált, havonta csak max. 20 főt tudok befogadni, mert minden tanulóval külön foglalkozom, 3 cikluson keresztüli utánkövetéssel, valamint az első kész ciklusnapló után egy 30 perces egyéni-Skype naplóelemzéssel. A célom, hogy minden hozzám forduló tanuló tökéletesen sajátíthassa el az általam átadott tudást, és azonnal használni is tudja! 🙂

Első alkalom:

1. A Termékenységtudat módszerek ismertetése
2. Férfi termékenység működése
3. Női termékenység működése
4. A menstruációs ciklus működése
5. Hogyan vezetjük a ciklusnaplót?
6. A termékenységi jeleink megfigyelése (alaptesthőmérséklet, méhnyaknyák)
7. A Szimptotermális módszer pontos szabályrendszerének ismertetése

Második alkalom:

1. Szabályok ismétlése, ciklusnapló elemzések
2. Hormonális fogamzásszabályozók működése
3. Mindent a babatervezésről
4. Szoptatás alatti fogamzágátlás, termékenység visszatérése
5. A menopauza előtti évek

 

Tanulóm véleménye

Volt-e tapasztalatod a hormonális fogamzásgátlással?

 Négy évig szedtem fogamzásgátló tablettát.

 Hogyan találkoztál a Termékenységtudattal és mit gondoltál róla először? Barátnőm küldte az insta oldalad, figyelemmel követtem. Ott hallottam először erről és nem akartam elhinni, hogy ilyen létezik 😀

Mennyi időbe telt amíg elhatároztad magad, és milyen aggájaid, félelmeid voltak?

A személyes konzultáció pozitív eredményei után azonnal teljes bizalmam volt benned, nem kellett idő az elhatározáshoz:) tudtam hogy végre megtaláltam a legjobb módszert.

A gyógyszer abbahagyása után visszatért-e a ciklusod? Volt-e egészségügyi kihívásod előtte?

Visszatért, de nagyon rendszertelenül. Először két hónapig meg se jött. Utána pedig össze vissza. De meg így is a szerencsések köze tartozom, hogy ennyivel megúsztam, más egészségügyi gondot nem tapasztaltam, csak esztétikait (gyulladt pattanások, szőrösödés)

Milyen célból szeretted volna megtanulni?

soha többe nem szeretnék hormonális fogamzásgátló módszert alkalmazni, és ez a módszer minden szempontból a legjobbnak tűnt: mindig tudom mi zajlik épp a testemben, ha nem akarok babát, azért jó, ha majd akarok, azért jó, hormonmentes, könnyen tanulható módszer.

Ha van párod, ő hogyan reagált rá? Mennyire engedte magát belevonni?

a párom szerencsére abszolút támogat ebben, bár kicsit több ciklust szeretne megvárni mielőtt alkalmaznánk 😀

A tanfolyamon elhangzottak ismerősek voltak-e, vagy teljesen új?

szinte minden info teljesen új volt

Mit volt a legnehezebb megtanulni és mit volt a legkönnyebb?

legkönnyebben azt értettem meg, hogyan kell értelmeznem a hővaltozasaimat, illetve az abból való számítást is egyből értettem. Nehézség nem igazán jut eszembe. Mindent egyből megértettem.

Hány cikluson vagy túl és mennyire érzed biztosnak a tudást, mennyire mered használni, illetve mire használod?

harmadik ciklusomban vagyok. Egyelőre még csak az utolsó 1-2 napban merem alkalmazni a módszert.De ciklusról ciklusra egyre magabiztosabbnak érzem magam.

Ajánlanád-e másoknak is a tanfolyamot, és ha igen, miért, ha nem akkor miért nem?

mindenképp ajánlanám minden lánynak, az egészségük megőrzése érdekében, és mert tényleg jó érzés tudni hogy mikor mi zajlik épp a testünkben. Lehet tervezni (akár kozmetikust, nyaralást, stb). Mindig tudom, mire hogyan készüljek.

Videók a témában